logo de transportes jumar s.l.
bandera española

TRANSPORTS JUMAR HISTORIAL

bandera catalana

HISTORIAL

La nostra empresa no solament és una Empresa de Transport, sinó que en els dies que estem cada vegada són mes les dificultats que ens imposen les nostres autoritats o la pròpia legislació, havent d'estar sempre al dia de totes les variacions que hi ha, no solament del nostre país sinó dels restants que componen l'ADR .

No hi ha una normativa per al transport de Pirotècnia, sinó un reglament d'Explosius logotipo materias peligrosas explosivospel que les autoritats que formen part de l'ADR de tota la Unió Europea en ocasions estan contemplant aquest reglament, pel que podrà exigir a càrrec del transportista, la presència d'un acompanyant a brodo del vehiculo, si les reglamentacions nacionals de cada país ho preveuen així.

També ens encarreguem a tramitar tota la documentació necessària per al transito d'aquest tipus de material ja que, en alguns Països de la Unió Europea ho requereixen.

logotipo materias peligrosasLa falta d'aquest tipus de documentació ens duu al bloquejo i intervenció del Material.

La nostra experiència en aquests anys i la confiança que ens donen els nostres clients, al tenir el seu material en les dates previstes ens avalen.

 

LES NOSTRES RUTES ACTUALS

Fotos (punxa en el pais)

España - Bélgica - Bulgaria - Rep.Checa - Dinamarca - Alemania - Holanda - Francia - Italia - Luxemburgo - Portugal - Romanía - Slovenia - Inglaterra - Turquía - Grecia -Polonia

Videos de Pirotecnia gif animado flecha

 

 

©2009 http://www.transportes-jumar.com